Hlavní obsah
Článek

V úterý zesnulý Jiří Pomeje (†54) bude chybět nejen rodině, ale i mnoha kamarádům. Takhle si na něj budou pamatovat.

Vzpomínku na Jiřího se Super.cz sdílela herečka Dana Morávková (52), která připomněla jejich spolupráci na pohádkách Z pekla štěstí, a stejně tak režiséru příběhů o Markýtce a Honzovi Zdeňku Troškovi (70) bude Jirka chybět. Zažili toho spolu dost. „Škoda, že se jeho život ukončil tak brzy,“ povzdychl si Troška.

Na kamaráda nyní zavzpomínali i další.

„Jirka Pomeje, náš Pomík... Odešel nám bezva herec... člověk plný nápadů a hlavně kamarád... odešel jsi, Pavlovi Páskovi a dalším kamarádům a mně... Jiří, smutníme...“ napsal vedle jiného na sociální síti Václav Upír Krejčí, který „tam nahoru“ poslal vzkaz: „A prosím Tě, rozviř ty umělecké vody tam nahoře... jak jsi to dělal i tady... Mám Tě rád, budeš tu hodně chybět...“.

Houslistka Markéta Muzikářová si bude na Pomejeho pamatovat jako na člověka s velkým srdcem. „Jirko, byl jsi blázen, byls můj startovací moment, byl jsi fajn chlap s velkým srdcem. Snad je Ti tam nahoře líp a v příštím životě ten klip spolu dotočíme,“ napsala.

Také herečka Jaroslava Obermaierová (77) bude na Jirku myslet v dobrém: „Je mi to hrozně líto, měla jsem ho moc ráda. Co víc dodat...“ řekla Super.cz.

Vzpomínku exmanželovi věnovala i herečka Michaela Kuklová (55). „Jirko, děkuju za všechno hezké, ale i za to těžké. Zůstalo mnoho krásného. Odpočívej klidně,“ napsala na sociální síti.

Reklama

Další články

Načítám