Hlavní obsah
Článek

Na udílení Oscarů se spousta osobností z filmového průmyslu pochlubila svými životními partnery. Podívejte se, jak spolu šťastné dvojice zapózovaly na červeném koberci.

Nejvíce pozornosti na sebe strhl Rami Malek (42), který získal Oscara za ztvárnění zpěváka Freddieho Mercuryho ve filmu Bohemian Rhapsody. Jeho přítelkyní je totiž Lucy Boynton, která s ním prožila lásku i v oceněném snímku.

Partnerem se pochlubila i Olivia Colman, již Akademie ocenila za výkon ve filmu Favoritka. Doprovodil ji její životní „favorit“. S manželem Edem Sinclairem tvoří spokojený pár už 25 let. K nejstabilnějším párům patří také režisér Steven Spielberg (77) s Kate Capshaw či Christian Bale (50) se Sibi Blazic.

Na Oscarech se ukázalo i to, že věk nehraje v lásce žádnou roli. Jason Momoa (39) se hrdě dmul ke své manželce Lise Bonet (51). Patricka Stewarta (78) doprovodila jeho žena Sunny Ozell (40).

Zajímavým soustem pro fotografy byl Bradley Cooper (49) s Irinou Shayk (38). Atraktivní herec a režisér během slavnostního večera zazpíval společně s Lady Gaga (38) oceněný duet Shallow, což vzbudilo řadu kontroverzních reakcí. Kolegové ze stříbrného plátna totiž na jevišti vytvořili pořádně dusno a nebohá Irina se na jejich intimní chvíle musela dívat z pódia.

Který pár byl na udílení Oscarů nejkrásnější?
Rami Malek a Lucy Boynton
28,9 %
Jason Momoa a Lisa Bonet
8 %
Christian Bale a Sibi Blazic
3,5 %
Bradley Cooper a Irina Shayk
44,4 %
Jennifer Lopez a Alex Rodriguez
3,1 %
Olivia Colman a Ed Sinclair
1,8 %
Allison Janney a Steven Rogers
1,5 %
Steven Spielberg a Kate Capshaw
5 %
Willem Dafoe a Giada Colagrande
2,5 %
Patrick Stewart a Sunny Ozell
1,3 %
Celkem hlasovalo 685 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám