Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavnostní premiéra animovaného snímku Jak vycvičit draka 3 v megaplexu na pražském Chodově přilákala mnohé ze známých osobností. Promítání se nemohli dočkat Tomáš Klus (37) s manželkou Tamarou (36) a dětmi, kteří byli v kině mezi prvními.

Klusovic rodinka dorazila téměř kompletní, jen malou Jenovéfku (1,5) nechali doma. „Líbilo se nám to velmi. Jděte na to, je to naprosto úžasný! 4DX nabízí neuvěřitelný zážitek, Alfréd seděl celý film jako přikovaný,” uvedla Tamara po projekci.

Klusovi chodí do kina poměrně často. „Mám hrozně rád tyto animované pohádky, baví mě víc než klasické filmy pro dospělé. Nejsou tam zlí lidé a vždycky to dopadne dobře,” uvedl Tomáš Klus. „Řekl bych, že my spíš plníme úlohu doprovodu našich dětí, oni nás do kina vlastně berou s sebou, než kdyby to bylo obráceně,” uvedl se smíchem v hlase Tomáš. „Hlavně jim nesmíme dělat ostudu a brečet," přizal Tomáš, co mu děti zakazují. "To se mi při této projekci nepovedlo, protože tam byla spousta dojemných scén, tak jsem měl úplně mokré brýle."

Nejen do kina, ale obecně kamkoli vyráží rodinka v plném počtu. „Máme sice možnost hlídání maminek a tetiček, ale když to jde, tak se snažíme být stále pokupě,” dodává zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám