Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Páru se čtyřicetiletým věkovým rozdílem lidé mnoho šancí nedávali, Steven Tyler (70) a jeho někdejší asistentka Aimee Preston (30) však jsou spolu už víc než tři roky. Když tehdy svůj vztah veřejně potvrdili, už si o něm šuškal nejen americký šoubyznys.

Frontman kapely Aerosmith měl již dříve vztahy s mnohem mladšími ženami. Po manželstvích a rozvodech s Cyrindou Foxe a Teresou Barrick byl zasnoubený s o pětadvacet let mladší Erin Brady. Rozešli se však dřív, než se stihli vzít. Ve svých 27 letech se zpěvák zasnoubil s tehdy šestnáctiletou Juliou Holcomb, s níž čekal dítě. Dívka však, dle jejích slov údajně na žádost Tylera, podstoupila potrat.

Předtím, než Tylerova aktuální partnerka nastoupila do společnosti XIX Entertainment, jejímž klientem je právě i Tyler, pracovala podle amerických médií pro Donalda Trumpa v Trump Organization či pro Victorii Beckham.

Pár ruku v ruce dorazil na vyhlašování Hollywood Beauty Awards, kde se sešla hollywoodská smetánka. Fotku s rockerem si nenechaly ujít mj. Nicole Scherzinger nebo Carmen Electra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám