Hlavní obsah
Článek

Třiatřicetiletý Kevin Federline míval ještě před několika lety postavičku jako ze žurnálu. Vždyť na ni také jako bývalý tanečník a model dokázal sbalit jednu z nejúspěšnějších popových zpěvaček Britney Spears (42). Dvojice má spolu dokonce dvě děti, o které se oba rodiče dělí při střídavé péči. Jenže Federline po rozvodu s Britney začal rezignovat na svou taneční i modelingovou kariéru, což se negativně podepsalo na jeho postavě a formě.

Tentokrát už se však i Kevin rozhodl něco se sebou udělat, a proto začal minulý týden běhat. Jeho kondice ale hodně zaostává od doby, kdy býval profesionálním tanečníkem. V losangeleském vedru se tak rychle zapotil a zadýchal, a proto si sundal tričko, které následně používal jako ručník.

Federline má s první partnerkou, herečkou Shar Jackson, devítiletou dceru Kori Madison a sedmiletého syna Kaleba Michaela. Syny Seana Prestona a Jaydena Jamese si pořídil během dvouletého bouřlivého manželství s Britney Spears a v polovině srpna se stal pětinásobným otcem, když se svou přítelkyní Victorií Prince přivítal do rodiny dcerku Jordan Kay.

Reklama

Další články

Načítám