Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá členka holčičí skupiny Atomic Kitten Kerry Katona (43) je už zase sama, a tak vyrazila hledat lásku na Tenerife, kde se připojila ke kolegům z reality show Celebs Go Dating. V minulém roce na sobě pětinásobná mamina mákla a shodila přebytečná kila, se kterými dlouho bojovala.

Po třetím rozvodu na podzim 2017 nasadila přísnou dietu a začala posilovat. Sice si trochu dopomohla liposukcí a podvázáním žaludku, ale klobouk dolů, shodila zhruba 13 kilo a na Instagramu se pochlubila proměnou. Velký vliv na její vzhled má prý i to, že vyškrtla alkohol.

Deníku The Sun svěřila, že se reality show účastní kvůli svým dětem Molly (16), Lilly-Sue (14), Heidi (11), Maxwellovi (10) a Dylanovi (5), kterým se nejspíš snaží najít dalšího tatínka. Po rozchodu s trenérem Ryanem Mahoneym (29) je totiž opět single. V minulosti randila s řadou mužů a vdaná byla celkem třikrát. Zatím však, jak se zdá, toho pravého stále hledá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám