Hlavní obsah
Článek

Kráska z Kapverdských ostrovů Mónica Sofia, která už léta žije v Čechách a je úspěšnou modelkou, totálně mění image. Její dlouhá hříva je pryč a vlasy má snad kratší než Vlaďka Erbová (42). A pozor. Není to nápad žádného kadeřníka. Mónica se ostříhala sama.

"Cítila jsem, že potřebuju změnu. Měla jsem vlasy i prodloužené. Sama doma jsem si je ostříhala. Říkali mi, že musím do kadeřnictví, ale já se bála, že tady v Čechách to s mými vlasy neumí. Cítím se dobře, fajn energie. Budu se stříhat dál sama," řekla Super.cz

Partner je prý se změnou spokojený. "Partnerovi je to jedno, obojí je pro něj hezké. Hlavní je prý, že mám krásné srdce," usmívá se modelka, která byla ozdobou módní show návrháře Jiřího Moravce v Teplicích.

A právě tam se také uspořádala sbírka pro děti z Kapverdských ostrovů, kterou Mónica organizuje. "Znám Jirku Moravce dlouho a jsem hrozně ráda, že mi pomáhá. Narodila jsem se na Kapverdách, měla jsem možnost studovat v Čechách a Portugalsku a cítím povinnost pomáhat dětem v mé rodné zemi. Děti tam chodí na horkém slunci třeba dvacet kilometrů do školy. Proto autobus. Není hezké bez bot chodit takovou dálku," dodala Mónica.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám