Hlavní obsah
Článek

Svou kariéru Tereza Mašková (27) nastartovala vítězstvím v soutěži SuperStar, nyní ale výstřední divoška objevuje nová umělecká prostředí k sebevyjádření. Od února hraje v novém představení Sopranistky na scéně Činoherního klubu, kde musí předvést i herecké schopnosti.

„Herectví mě vždycky moc zajímalo, měla jsem ho i na škole. Jsem hrozně ráda za tuto příležitost, moc to pro mě znamená zahrát si na prknech Činoherního klubu, protože to je pro mě divadlo s obrovskou historií,” nadšeně uvedla Tereza, která sovu roli alternuje s Evou Burešovou.

„Během předpremiéry jsem zjistila, že se to dá ukočírovat a že to snad půjde,” říká zpěvačka, která se spoléhá na pomoc zkušenějších hereckých kolegyň, jako je například Anna Fialová či Marta Dancingerová.

Studentku církevní školy, která má k alkoholu, vulgaritám a provokaci blíž než k víře, si růžovovlasá rebelka zahraje bez paruky. „Nijak jsem se nezměnila. Hraju vlastně trošku sebe. Hraju zpěvačku Kailu, která odchází z kapely. Růžové vlasy pomůžou tomu charakteru,” říká Mašková, která nedávno vystoupila s Karlem Gottem a Markem Ztraceným v Příbrami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám