Hlavní obsah
Článek

Simona Krainová (51) si nenechala slovní útok manželky fotbalisty Milana Baroše (42) Terezy vůbec líbit. Tereza Barošová (42) se do ní obula s tím, že není skutečná matka, která se stará o své děti.

Reakce Simony na sebe nenechala dlouho čekat.

"Nevím přesně, jakou skupinu matek jste tou nevhodnou poznámkou chtěla oslovit, ale od matky, která celý život nic nedělá (samozřejmě se staráte o své děti, ale k tomu jsme my mámy již archetypálně a biologicky nastaveny ), předvádí jenom svoje vysportované tělo v plavkách, postuje fotky z dovolených, selfíčka z luxusních míst a aut a sama se o tento luxury life nijakým způsobem nepřičinila, mi přijde minimálně zarážející," reagovala Simona.

"Víte, já si naopak vážím matek, které popisujete, protože vím, co je to u toho i pracovat. Měla jsem v životě to štěstí, že jsem dostala do vínku ambici, dravost a empatii k lidem, protože jsem se dostala do světa a od svých 15 let si sama na sebe vydělávám a to poměrně úspěšně. Takže své rodině a dětem můžu dopřát dovolenou, jakou si většina maminek, třeba i samoživitelek, nemůže dovolit. Chůvu mám, ale přesně z tohoto důvodu, že jsem pracující máma. To je to, co neznáte, milá Terezo," pokračovala.

"Dokonce budete asi i překvapená, ale vařím každý den, když nejsem v práci a děti si rozvážím sama, pokud nejsem s manželem na naší dovolené, což je maximálně dvakrát v roce. Moje práce někdy vyžaduje celé dny strávené ve studiu, na kampani, nebo taky na cestách, protože k práci modelky mi přibyla vlastní značka a ta vyžaduje péči o obchod. Nic mi nespadlo do klína!" dušovala se Krainová.

"Takže zkuste možná kromě toho, co předvádíte, a čím se chlubíte na Instagramu, přidat i nějakou „zábavu“ která se postará o Váš osobní růst. Ta vás povede k větší realitě a taky k většímu štěstí. A hlavně Vám nezbyde čas na nevhodné hejty na cizím profilu. Ať se daří," vzkázala Barošové Krainová.

Vypadá to, že tyhle blondýnky spolu na kafe jen tak nepůjdou...

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Milá @terezabarosova,předem upozornuji že tento komentář můžete vnímat jako jízlivý a hned Vám napíšu proč. Nevím, co jste jim sledovala, možná se vám zastesklo po zašlé slávě a máte pocit zviditelnění se, tak vám trochu touto odpovědí k tomu dopomůžu, protože se s největší pravděpodobností zítra stanete jednodenní celebritou bulváru, ale o tom vám asi šlo. Nevím přesně jakou skupinu matek jste tou nevhodnou poznámkou chtěla oslovit vy, ale od matky, která celý život nic nedělá ( samozřejmě se staráte o své děti, ale k tomu jsme my mámy již archetypálně a biologicky nastaveny ), předvádí jenom svoje vysportované tělo v plavkách, postuje fotky z dovolených, selfíčka z luxusních míst a aut a sama se o tento luxury life nijakým způsobem nepřičinila, mi přijde minimálně zarážející. Víte, já si naopak vážím matek , které popisujete vy , protože vím, co je to u toho i pracovat. Měla jsem v životě to štěstí, že jsem dostala do vínku ambici, dravost a emaptii k lidem, protože jsem se dostala do světa a od svých 15 let si sama na sebe vydělávám a to poměrně úspěšně. Takže své rodině a dětem můžu dopřát dovolenou jako si většina maminek , třeba i samoživitelek nemůže dovolit. Chůvu mám ale přesně z tohoto důvodu, jsem pracující máma. To je to co neznáte vy, milá Terezo. Dokonce budete asi i překvapená, ale vařím každý den když nejsem v práci a děti si rozvážím sama, pokud nejsem s manželem na NAŠI dovolené, což je maximálně 2 krát v roce.Moje práce někdy vyžadujte celé dny strávené ve studiu, na kampani, nebo taky na cestách, protože k práci modelky mi přibyla vlastní značka a ta vyžaduje péči o obchod. Nic mi nespadlo do klína! Můj post měl vyvolat pozitivní motivaci, sama jsem se režimem dostala do pozitivního nastavení, trvalo mi to také dlouho a chtěla jsem se o to podělit se svými fanoušky. Vím že mám spousty obdivovatelů a také spousty haterů, ale holt to už je daň za moji ambici a tvrdou práci. Takže zkuste možná kromě toho co předvádíte a čím se chlubíte na IG vy, přidat i nějakou „zábavu“ která se postará o Váš osobní růst. Ta vás povede k větší realitě a taky k většímu štěstí. Ahlavně Vám nezbyde čas na nevhodné hejty na cizím profilu.Ať se daři

Příspěvek sdílený simonakrainova (@simonakrainova), Úno 9, 2019 v 1:39 PST

Simona Krainová reagovala na slovní útok Terezy Barošové.

Souhlasíte se Simonou Krainovou?
Ano, má pravdu
76,8 %
Ne, stojím na straně Terezy Barošové
23,2 %
Celkem hlasovalo 3904 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám