Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začátkem února oslavila 65. narozeniny, ale cítí se prý na mnohem méně. Při pohledu na Christie Brinkley pochopíte proč.

Na narozeninové párty si modelka zažertovala, že už popatnácté slaví padesátiny. Ale někteří by jí možná ani těch 50 netipovali. Hvězda, která zažila vrchol kariéry už v 70. a 80. letech minulého století, vypadá bezvadně. A ví to, takže se umí i ve zralém věku prodat. Na nedávném newyorském fashion weeku Brinkley dokonce předváděla spolu se svou mladší dcerou Sailor. Prezentovaly značku Elie Tahari.

Doba ostatně modelkám ve věku babiček přeje. Vzpomeňme si třeba na Isabellu Rossellini a její velkolepý návrat do reklamy značky Lancome po 22 letech, nebo na matku vizionáře Elona Muska Maye Musk, která je v modelingu aktivní i v 70 letech.

Christie Brinkley pochopitelně není zázrakem přírody, mladistvou vizáž si udržuje různými kosmetickými zákroky a netají se tím. „Když vám něco umožní cítit se lépe, proč se za to stydět?“ říká.

Reklama

Další články

Načítám