Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejkrásnější česká lékárnice a vítězka Miss ČR 2004 Jana Doleželová (42) je už více než rok a půl šťastnou maminkou dcery Veroniky, kterou má s podnikatelem Davidem Trundou.

Coby maminka vypadá snad ještě lépe než v minulosti, což ale není zadarmo. Parádní figura ale není výsledkem drastické diety. Doleželová si štíhlou linii udržuje aktivním pohybem a zdravou životosprávou.

„Diety často vedou k nedostatku některých vitamínů a minerálů, což má pak za následek zhoršenou kvalitu například vlasů, nehtů či pleti. Nejen z tohoto důvodu nejsou řešením, já preferuji jednoznačně sport,“ řekla Super.cu lékárnice a zastánkyně zdravého životního stylu. Doleželová se tak bez obav může chlubit svou sexy postavičkou v plavkách. Naposledy zapózovala v plavkách u bazénu a ve vířivce.

„Ráda kombinuji fitness aktivity s následným plaváním, ideálně pak doplněné relaxem ve vířivce a pobytem v sauně,“ prozradila, jak nejlépe dobíjí baterky misska, na které tak vůbec nejsou poznat náročné maminkovské starosti i radosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám