Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jejich láska vznikla v divadelním zákulisí a oba by byli rádi, kdyby se v GoJa Music Hall mohli potkávat pracovně i dál. Zpěvačka Natálie Grossová (21) svoji lásku s osmnáctiletým zpěvákem Janem Francem odtajnila teprve před pár měsíci. Dali se dohromady při Fantomovi opery.

Na konkurzu na další muzikál Čarodějka, kde Natálka usiluje o roli mladé čarodějnice Glindy, se tak talentovaná zpěvačka potkala i se svým klukem. "Šel na pěveckou company a na roli Boqa. Takže kdyby to dobře dopadlo, tak bychom se na jevišti od září potkávali zase hodně často," potěšil by úspěch jich obou Natálku.

Zajímalo nás samozřejmě, jak se jejich vztah vyvíjí. "Je to spíš na takové kamarádské bázi, protože se teď hodně věnuju tomu divadlu a tak. Chodíme spolu do kina, do divadla. Je to spíš takové kamarádsky dětské. Dá mi pusinku na tvář a tak," červenala se u odpovědi šestnáctiletá Natálka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám