Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Většinu účastníků šmírovací reality show to zpátky před kameru neláká, ale tento týden se hned dva Vyvolení dočkali návratu. Kromě ostravské matky Romany se v Prostřenu objevil i Jindra Hovorka z první řady.

Zatímco Romana se k plotně postavila osobně a hostům kromě menu naservírovala i slovo Boží, Jindra stál v pozadí. V pořadu totiž soutěžila jeho partnerka Jaroslava, s níž má dvě děti. Odborářka Jarka žije s Jindrou v Třinci a zdá se, že jim ke štěstí nic neschází. „Daří se mi celkem dobře, mám dvě děti a fajnou ženu, která mi vaří,“ prozradil v televizi vždy dobře naladěný Jindra.

Během natáčení vznikla jeho fotka s Romanou. Oba to ve VyVolených dotáhli daleko. Romana byla v roce 2013 třetí, Jindra o 8 let dříve dokonce druhý. V obou případech si výhru odnesl Vladko Dobrovodský.

Romana se v televizi předvedla nejen jako kuchařka, ale také jako služebnice Boží. Jejím cílem je předávat pozitivní energii a obrátit nevěřící lidi na stranu dobra. „Víra pramení z našeho srdce a nikdy ne mozku. Bůh proměnil nejprve skrze víru moje srdce, až potom můj život, ale nikdy mi nevymyl mozek,“ tvrdí Romana, která už dávno neřádí jako ve VyVolených a je z ní žena plná lásky a pokory.

Jindra je spokojeným tatínkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám