Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

StarDance se těší oblibě nejen u nás, ale také ve Velké Británii, kde je show uváděna pod názvem Strictly Come Dancing. I tam se účastníkům dostává enormního diváckého, a tedy i mediálního zájmu. Fanoušky zkrátka zajímá, jak se jejich oblíbenci mají i mimo taneční parket.

Jeden z nejznámějších párů soutěže bohužel v poslední době nezažívá nejspokojenější období. Manželé Ola a James Jordanovi si v rozhovoru pro magazín Hello! posteskli, že se už drahnou dobu snaží o dítě, ale nedaří se. Jsou proto připraveni podstoupit umělé oplodnění. „Z celého srdce bych se chtěla stát matkou, myslela jsem, že se to podaří přirozeně. I James chce zoufale děti, přála bych si, aby se to stalo teď. Je to dar, který bych mu chtěla dát,“ řekla Jordan.

Její muž dodal, že jde o ironii osudu, protože když zahajovali taneční kariéru, ve Velké Británii úspěšnou, byly děti tím posledním, co chtěli. „Když jsme se konečně o dítě pokusili, zjištění, že to nejde, pro nás bylo ranou z čistého nebe,“ řekl.

Reklama

Další články

Načítám