Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už se stalo milou tradicí, že se čeští a slovenští začínající modelové dostávají na přední místa ve světových soutěžích. Platí to také pro 35. ročník světového finále Elite Model Look, kde se Marie Sýkorová probojovala do deseti nejlepších a Martin Burian skončil v nejlepší pětce. Oba jsou vítězové národního finále soutěže Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2018. Ani naši východní sousedé nezůstali pozadu a vítězka za Slovensko Jasmína Simová se dostala do TOP 15.

Letošní finále se konalo na ostrově Tenerife, kam se sjeli finalisté z celého světa. Ti v průběhu několikadenního soustředění trénovali chůzi a choreografii na finálový večer, absolvovali fittingy, focení s profesionálními fotografy, koučink o zdravé stravě, cvičení a představili se porotě a agentům sítě Elite.

„Jsem nadšený, že československá krása opět zabodovala v celosvětovém měřítku a naši finalisté byli celosvětově nejúspěšnější a získali dvacet procent světových garancí v hodnotě 120.000 EUR. Gratuluji všem našim vítězům Schwarzkopf Elite Model Look,” uvedl Saša Jány, ředitel soutěže Schwarzkopf Elite Model Look pro Českou a Slovenskou republiku.

České modelky byly v této soutěži v minulosti velmi úspěšné. Vítězství ve světovém finále odstartovalo hvězdnou kariéru Lindě Vojtové (38), Evě Klímkové či přítelkyni zpěváka Alberta Černého Barboře Podzimkové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám