Hlavní obsah
Článek

Rodiče si člověk nevybírá, své o tom vědí následující celebrity, které to se svými nejbližšími neměli v životě jednoduché. Některým z nich to dokonce ovlivnilo budoucí život. Podívejte se, jaké mají tito slavní vztahy s příbuznými.

Jamie Foxx

Herce a hudebníka Jamieho Foxxe (51), vlastním jménem Erica Mariona Bishopa opustili biologičtí rodiče, když byl ještě malé miminko. V sedmi měsících ho adoptovali adoptivní rodiče jeho matky. Biologičtí rodiče se vůbec nepodíleli na jeho výchově a později měl Foxx velké problémy s nimi navázat vztah.

Demi Lovato

Zpěvaččin biologický otec Patrick Lovato se odloučil od rodiny, když byly Demi dva roky. Propadl závislosti na drogách a její matka se bála o bezpečí dětí. Ve svém dokumentu Simply Complicated Demi (31) svěřila, že otec trpěl několika mentálními chorobami, včetně bipolární poruchy nebo schizofrenie. S otcem měla Lovato komplikovaný vztah. Jelikož však sama trpí bipolární poruchou a bojuje se závislostí na drogách, našla v srdci pro otce později více pochopení. Patrick v roce 2013 prohrál svůj boj s rakovinou.

Kelly Clarkson

Americká zpěvačka Kelly Clarkson (36) ve své tvorbě nejednou poukázala na strasti, které prožila v dětství kvůli svému otci. Ten rodinu opustil, když zpěvačce bylo šest let. S otcem dodnes nemá žádný vztah, přestože se ho pokoušela nesčetněkrát kontaktovat. On ji však vždy odmítnul. V loňském rozhovoru v talk show Skavlan přiznala, že jí otec nechybí, protože se nikdy nepodílel na její výchově.

Adele

Další talentovaná zpěvačka má komplikovaný vztah s otcem. Mark Evans opustil rodinu, když byly Adele (35) pouhé tři roky. Bojoval tehdy s alkoholismem. V rozhovoru pro The Sun se svěřil, že opustit dceru bylo tehdy nejrozumnější řešení. Přestože zpěvačka s otcem nemá vztah, v roce 2015 se objevily zprávy o tom, že otci odpustila.

Angelina Jolie

Hollywoodská herečka Angelina Jolie (48), která je momentálně více známá kvůli rozvodové bitvě s odloučeným manželem Bradem Pittem, má velmi složitý vztah s otcem, hercem Jonem Voightem. Ten její matku opustil, když byl herečce rok, ale přesto si s ním vybudovala vztah. V roce 2002 Voight veřejně prohlásil, že jeho dcera má vážné psychické problémy a přerušil s ní kontakty. Znovu navázali vztah až v roce 2010 na přání Pitta.

Macaulay Culkin

Rodiče Macaulaye Culkina (38) se rozvedli v roce 1995 a sváděli nepříjemné soudní spory o synovo jmění, které nabyl díky komedii Sám doma. Culkin byl zplnoletněn ve věku 14 let, aby se od rodičů odstřihl. S otcem nemá dodnes žádný vztah. V roce 2015 se otec Kit Culkin svěřil médiím, že Macaulaye ani nepovažuje za syna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám