Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani Patricie Solaříková (35) nevydržela do léta a zimní měsíce se rozhodla si zkrátit dovolenou. Se svým přítelem Tiborem tak zabalila kufry a odletěla na několikadenní výlet do Dubaje. Ten si totiž dříve vytížená herečka může dovolit, po 13 letech natáčení nekonečného seriálu Ulice má nyní více času na cestování.

„Poslední den, poslední fotka, trocha cachtání a nějaký ty klasický pózovačky ve vodě, že jo,“ připsala si herečka ke snímku z moře. Patricie si sportováním udržuje štíhlou figuru, a tak se ani měsíc po vánočních svátcích nemusí stydět předvést své křivky v bikinách. Dovolenou ve Spojených arabských emirátech si ale neužívala pouze v bikinách a u vody.

S přítelem cestovali na nejrůznější místa a nevynechali ani výlet do pouště. „Přiznám se, že jsem od Dubaje příliš neočekávala a vlastně jsem nevěděla, do čeho jdu, a musím říct, že je to úlet! Dubaj je prostě úplně jiný svět, permanentně jsem na něco fascinovaně zírala, je to v podstatě jako když projdete skříní do Narnie a nejlepší zážitek rozhodně výlet do pouště,“ svěřila se herečka, která se po několika dnech opět vrací do pracovního kolotoče.

Reklama

Další články

Načítám