Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kristen Stewart (34) se proslavila jako Bella ze Stmívání, ale tak nevinná jako její postava rozhodně není. Na kontě má románky s muži i ženami, a dokonce i nějaký ten skandál s nevěrou. Její herecké schopnosti si můžete připomenout už dnes na TV Seznam, která od 21:00 vysílá hořkosladkou komedii Woodyho Allena Café Society. Ještě před tím si ale připomeňme hereččiny nejslavnější románky.

Michael Angarano

S hercem Michaelem Angaranem se Kristen potkala během natáčení filmu Mluv a od roku 2005 do 2008 byli téměř nerozluční. Rozešli se krátce poté, co Kristen začala natáčet Stmívání v roce 2009.

Robert Pattinson

Přestože se hojně spekulovalo, že se dali dohromady pouze za marketingovým účelem, mezi představitely Belly a Edwarda to zajiskřilo jen krátce po začátku natáčení slavné ságy. Ve vztahu byli do roku 2012.

Rupert Sanders

Nemilá událost ukončila vztah Pattinsona se Stewart v roce 2012. Vyšlo totiž najevo, že herečka měla poměr s režisérem filmu Sněhurka a lovec Rupertem Sandersem. Ten byl v té době dokonce ženatý, a i přes to, že se oba za své činy později veřejně omluvili, nepodařilo se zachránit ani režisérovo manželství, ani vztah Stewart a Pattinsona.

Alicia Cargile

Těžko říct, která žena byla tou, co Kristen převedla na druhý břeh, nicméně v roce 2014 se provalil hereččin první delší vztah se ženou. Byla jí producentka Alicia Cargile. Vztah potvrdily až po dvou letech randění, prakticky krátce před rozchodem.

Stella Maxwell

Kromě několika dalších románků se zpěvačkami Lynn Gvnn, Soko a St. Vincent, se po boku Kristen objevila další osudová žena, modelka Victoria´s Secret Stella Maxwell. S tou se dala dohromady v roce 2017 a po pěti měsících vztahu už spolu začaly bydlet. Všichni si mysleli, že mají zdravý, pevný vztah, až dokud na sklonku loňského roku neohlásily rozchod.

Sara Dinkin

Do nového roku však Kristen nevstoupila jako nezadaná. Krátce po rozchodu se Stellou Maxwell se provalilo, že randí se stylistkou Sarou Dinkin. S tou se údajně seznámila při práci. Stylistka a blogerka bydlí nedaleko Kristen a obě jsou často fotografovány během společných procházek nebo nákupů.

S kým Kristen Stewart tvořila nejkrásnějí pár?
Michaelem Angaranem
7,8 %
Robertem Pattinsonem
74,4 %
Rupertem Sandersem
6,5 %
Aliciou Cargile
2 %
Stellou Maxwell
7,1 %
Sarou Dinkin
2,2 %
Celkem hlasovalo 1236 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám