Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože o sobě nedala vědět skoro čtyři měsíce, její místo „královny Instagramu“ to neohrozilo. Selena Gomez (31) si stále drží 144 miliónů followerů, které z ní dělají druhou nejsledovanější celebritu a nejsledovanější ženu (první je fotbalista Cristiano Ronaldo).

Lidem se Gomez, která podle amerických médií bojuje s křehkou psychikou, a na čas se proto stáhla z veřejného života, v pondělí připomněla přáním do nového roku a také dojemným vzkazem. V něm mimo jiné děkuje za podporu, kterou jí fanoušci projevují, a popisuje, čím pro ni minulý rok byl.

„Je to dlouho, co jsem se vám ozvala naposledy. Chci všem popřát šťastný nový rok a poděkovat za vaši lásku a podporu. Minulý rok byl rokem sebereflexe, výzev a růstu. Vždy jsou to tyhle výzvy, které vám ukážou, kým jste a co všechno dokážete překonat. Věřte mi, není to snadné, ale jsem pyšná na osobu, která se ze mě stává a těším se na příští rok. Všechny vás mám ráda,“ napsala Selena.

Zahraniční média o Seleně v poslední době psala v souvislosti se zdravotními potížemi, jak fyzickými, které měly souviset se špatnou tvorbou bílých krvinek, tak i psychickými. Kvůli depresím a úzkosti zpěvačka vyhledala odbornou pomoc. Tak snad volno a oddych od života hvězdy zabraly a úsměv na fotce, kterou minulý týden sdílela její kamarádka Taylor Swift, je upřímný.

Selena (vzadu) s kamarádkami Taylor Swift (vlevo) a Cazzie David

Zobrazit příspěvek na Instagramu

20wineteen

Příspěvek sdílený Taylor Swift (@taylorswift), Led 10, 2019 v 3:04 PST

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám