Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Předešlý víkend byl u manželů Beckhamových ve znamení odpočinku. Zatímco Victoria (50) vyrazila se sedmiletou Harper na kosmetiku, kde dceru nechala hýčkat procedurami, David (48) byl doma s fenkou Olive.

Ta je miláčkem nejen Beckamových, ale i jejich virtuálních fanoušků, jak vidno. Snímek manžela spícího se psem v náručí, který Victoria pořídila a sdílela, se na jejím profilu dočkal největšího ohlasu za poslední týdny.

Followeři návrhářky vzdychali, že by chtěli být na místě Olive, mnozí se pozastavovali nad cenou deky Louis Vuitton, v níž pejsek odpočívá. Na stránkách značky je k dostání hnědá verze za 1420 amerických dolarů, což je v přepočtu necelých 32 tisíc českých korun. Některé britské weby včetně The Guardianu však uvádějí cenu deky 4600 liber, což je asi 133 tisíc korun českých. Zda je šitá zlatou nití, nepíšou. V nabídce značky jsme takovou (už) nenašli.

Svému mazlíkovi Beckhamovi dokonce zřídili instagramový profil, ale aktivní na něm dávno nejsou. I tak si drží necelých 70 tisíc fanoušků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám