Hlavní obsah
Článek

Čtyřnásobná vítězka Fed Cupu Lucie Šafářová (37) letos plánuje ukončit úspěšnou tenisovou kariéru. Vlivem okolností je ale často tázána nejen na tenis, jak by si asi sama přála, ale i na svůj milostný život.

Tenistka se totiž loni v létě zamilovala do hokejisty Tomáše Plekance (41), který se rozvádí se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (44). Pochopitelně je tak její jméno spojováno nejen s tenisem, na což nebyla zvyklá. Není divu, že se jí Plekanec zpočátku ptal, zda chce ve vztahu pokračovat.

„Byly chvíle, kdy se mě Tomáš ptal: Chceš tohle podstupovat, máš to zapotřebí? A já na to: Hele, už v tom jsem, máme se rádi, a navíc si pořád myslím, že pravda vyjde najevo a my dva nebudeme vnímáni jako nějaké bestie. Ony tyhle komplikace časem utichnou,“ prozradila v rozhovoru pro magazín Reportér Šafářová, která je na sociálních sítích často peskována za to, že prý rozbila rodinu, což ona odmítá.

Plekanec však už od začátku tvrdil, že s tenistkou začal chodit, až když se s manželkou rozešel.

„Potkala jsem člověka, který má svůj vztah vyřešený, ukončený, jenom není rozvedený. Samozřejmě mě netěší, že mě někdo vnímá jako osobu, která rozvádí manželství s dětmi, ale co s tím můžu udělat,“ dodala tenistka, která Plekance znala už dříve, ale pověstná jiskra přeskočila až v létě.

Kdo je vám sympatičtější?
Lucie Šafářová
45,6 %
Lucie Vondráčková
40,5 %
Ani jedna mě nezajímá
13,9 %
Celkem hlasovalo 3008 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám