Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Chrissy Teigen (38) přiznala, že nebylo moudré rozhodnutí účastnit se předávání cen kritiků jen den po bouřlivé oslavě 40. narozenin jejího manžela, zpěváka Johna Legenda. V neděli totiž pochopitelně bojovala s ohromnou kocovinou a z postele ji museli doslova tahat, jak se pochlubila sledujícím na svých Instastories. Těm se ohlásila ze svého lože, obklopená zbytky jídla.

„Proč jsem proboha na tohle lidem kývla. Byla to obrovská chyba,“ lamentovala na svém Twitteru ještě po cestě na udílení. I přes zjevnou kocovinu však Teigen vypadala v róbě od značky Maison Yeya úchvatně.

Na udílení jela především podpořit manžela, který si se svou produkcí odnesl cenu za film Jesus Christ Superstar jako nejlepší televizní snímek. Oslava jeho 40. narozenin o den dříve se rovněž nesla ve velkolepém duchu, konkrétně ve stylu Jamese Bonda: Casino Royal, a nechyběly na ní hvězdy jako Kim Kardashian s Kanyem Westem i slavnou matkou Kris Jenner a mnoho, mnoho dalších.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám