Hlavní obsah
Článek

Dobám, kdy bylo kojení na veřejnosti tabu, dávno odzvonilo. Dnes už se společnost k této intimní chvilce mezi maminkou a jejím dítětem staví mnohem otevřeněji a svůj podíl na tom nesou i některé celebrity, které se fotkami miminka přisátého k ňadru hojně chlubí na sociálních sítích. Mezi tyto osobnosti se teď zařadila i Kristýna Leichtová (38), která porodila dceru Dorotku loni v srpnu.

Ačkoliv zveřejňuje fotky svého drobečka jen s velkou opatrností, tento krásný moment si nemohla nechat jen pro sebe. „Já to fakt miluju! Jo, moje prsa figurovala v hlavách hromady puberťáků, ale teď konečně našla svoje nejdůležitější uplatnění,“ oslavovala Ivuška z Comebacku kojení na Instagramu.

Herečka si také pochvalovala, že jejímu miminku mateřské mléko moc chutná. „A byť už Dorotka zvládá občas i mléko umělé, raději si v klidu počká hodinku navíc, až se já a prsa vrátíme ze zkoušky. Bála jsem se, aby jí umělý nezachutnalo víc než to moje, ale naštěstí to vypadá, že to bere jako zpestření, ne moc dobrý zpestření, ale dá se,“ svěřila se Kristýna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám