Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Trend focení se na sněhu v bikinách, který na konci loňského roku připomněla modelka Kendall Jenner, pokračuje. Následuje ho i kolegyně Jenner Sahara Ray.

Saharu jako spoustu jiných dívek „proslavila“ známost s Justinem Bieberem. Byla jednou z modelek, které zpěvákovi před dvěma lety dělaly společnost na Havaji, když se koupal nahý v laguně. Na ostrově tehdy Ray nebyla poprvé.

Havaj zná totiž velmi dobře, jako malá na ostrovech pobývala s otcem, surfařem Tonym Rayem. „Vyrůstala jsem hlavně v Santa Cruz, ale narodila jsem se v Austrálii. A každou zimu jsem s tátou tři měsíce trávila na severu Havaje. Byl profesionálním surfařem, cestovala jsem s ním, když jezdil po soutěžích,“ řekla magazínu GQ.

Ale nejen Američanky a Australanky na sněhu odhazují svršky. Loni nový rok nalehko vítala třeba modelka Lucie Kovandová a ledy pravidelně tají i pod Nelou Slovákovou nebo Dominikou Myslivcovou.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Yes

Příspěvek sdílený Sahara Ray (@sahara_ray), Led 7, 2019 v 3:31 PST

Reklama

Další články

Načítám