Hlavní obsah
Článek

Aby za každou cenu zaujala, nechala si v minulosti ušít šaty z hovězího masa nebo se přinést do sálu v obřím vejci. Tyto šaty už jsou naštěstí minulostí. Lady Gaga (38) se zjevně nadobro vzdala prvoplánových provokací a svého UFO vzhledu a sází spíše na originální eleganci.

Na poslední společenské akci na udílení Zlatých glóbů se zpěvačka a herečka zařadila mezi nejlépe oblečené dámy.

Ateliér Valentino jí vytvořil na míru róbu v oversize pojetí. Monochromatickým modelem v barvě květů chrpy se zpěvačka nominovaná za film Zrodila se hvězda rozhodla vzdát hold Judy Garland, která podobné šaty oblékla ve předešlé verzi filmu z roku 1954.

Model z tuhého taftu vynikal čistotou střihu, a tak si nositelka mohla dovolit výrazné šperky. Ty jí vytvořili speciálně na míru šperkařští mistři Tiffany & Co. Kromě dvanáctikarátových diamantových náušnic s kameny ve tvaru hrušky měla Gaga na sobě náhrdelník Tiffany Aurora tvořený z více než tří set diamantů s centrálním dvacetikarátovým diamantem.

„Jsme nadšeni, že na Golden Globes můžeme ozdobit naši oblíbenou Lady Gaga, slavnou rodačkou z New Yorku. Je to vizionářská umělkyně, která ztělesňuje kreativitu a ikonický styl,” uvedl kreativní ředitel Reed Krakoff.

Lady Gaga vzdala hold Judy Garland.

„Tento náhrdelník dokonale vyzdvihuje přirozenost samotných šatů. Vzhledem k tomu, že se jedná o velmi zvláštní okamžik - její první udílení cen v této sezoně - dali jsme si záležet na tom, aby se šperky a šaty vzájemně doplňovaly. Co jiného může podtrhnout nádhernou práci Lady Gaga na filmu Zrodila se hvězda, než šperk, který je pojmenovaný po bohyni úsvitu,” komentovali svou práci stylisté Sandra Amador a Tom Eerebout.

Lady Gaga neuchvátila pouze šaty a šperky, ale také vlasovým stylingem korespondujícím s barvou šatů. Objevily se spekulace, jestli za jejími souměrnými rysy ve tváři stojí dokonalý make-up, nebo umělkyně podstoupila nějakou radikálnější zkrášlovací proceduru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám