Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V nejtěžším období vážila 127 kilogramů, což byla hmotnost, se kterou se nevešla na sedačku letadla a už vůbec nedopla bezpečnostní pás. Roky létala bez něj, bylo jí trapně požádat o prodloužený. „Nechtěla jsem čelit skutečnosti, jakou nadváhu mám, a požádat o prodloužený pás, bylo by to až moc reálné,“ lhala si Zoe Batchelor do kapsy. Pak se rozhodla s kily zatočit a shodila půlku své váhy, 62 kilo.

Zoe musela změnit nejen jídelníček, ale vůbec životní styl. Místo jídel z fast foodů k obědu, lasagní k večeři a dezertů v podobě koláčů, čokolády a zmrzliny na noc ledničku a spíž zaplnila zeleninou a zdravými sacharidy. Pomohla také bandáž žaludku, kterou po konzultaci s odborníky podstoupila.

Motivací pro ni byli nejbližší, manžel Paul a dvě děti, a odměnou pak loňská cesta do USA. „Nejen že jsem zapnula pás, ale mohla jsem ho i bez sebemenších obav utáhnout. Je ze mě nový člověk, nemůžu být šťastnější,“ raduje se Batchelor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám