Hlavní obsah
Článek

Poměrně náročnou aktivitu má za sebou Andrea Daňková. Sympatická herečka a jazzová zpěvačka se totiž stala součástí projektu Once Upon a Dream in Waterland neboli Bylo nebylo ve vodní říši, který má na svědomí fotografka Lucie Drlíková. Ta je známá tím, že své objekty fotí zejména pod vodní hladinou.

Herečka, která začínala v nekonečném seriálu Ulice a mohli jste ji vidět v seriálech Případ 1. oddělení, Labyrint, Temný Kraj, Modrý kód, Ohnivé kuře či Krejzovi se během focení proměnila v pohádkovou princeznu Pampelišku. „Je to oblíbená pohádka z mého dětství, pamatuji si na ni dobře, protože na rozdíl od většiny pohádek tato skončila špatně,” nechala se slyšet Lucie Drlíková.

Fotografka a herečka se daly dohromady přes sociální sítě. „Někdy na podzim mi Andrea napsala, že se jí líbí moje práce a ráda by se objevila v mém projektu. V ten týden jsem zrovna naskicovala princeznu Pampelišku a věděla jsem, že musím během týdne začít řešit, kdo tuto postavu ztvární. Sluníčková tvář Andrey, zlaté vlasy a zářící oči byly přesně tím, co jsem hledala. Během focení jsem si potvrdila, že má stále ještě něco dětského v obličeji. Lepší představitelku pro pohádku z mého dětství jsem si nemohla přát,” dodává Lucie Drlíková.

„Z focení pod vodou jsem měla velký respekt, ale nakonec jsem pod vodou zapomněla na všechny obavy,” komentovala nezvyklé focení Andrea Daňková.

Reklama

Další články

Načítám