Hlavní obsah
Článek

Ještě nestihla překonat jet lag a už ji čekaly pracovní povinnosti. Tahle ale byla veskrze příjemná. Veronika Kašáková (34) si totiž zkoušela róby, z nichž si musí jednu vybrat na ples. Ze surfovací dovolené, kterou se snoubencem Milanem strávila na Srí Lance, navíc přijela krásně opálená.

"Původně jsme odjet na svátky neplánovali, ale užila jsem si to. Surfoval jen přítel, moře bylo hodně rozbouřené, tak jsem si tam troufla jen jednou, ale krásně jsem si odpočinula, přečetla tři knížky a bylo to fajn," nabrala síly Veronika.

V rámci svého nadačního fondu se vlastně zúčastní i zmiňovaného plesu. "2. února se na Českém plese budou ve prospěch fondu dražit moje šaty, které mi navrhla Zuzana Lešák Černá stejně jako loni. To mi je ale poslala den předtím poštou, tentokrát jsem to pojala zodpovědněji," vysvětlovala v prostorách Divadla Na Maninách, kde zkouška probíhala, protože majitelé divadla jsou i organizátory plesu.

Nicméně všechny troje šaty byly tak krásné, že se modelka nedokázala sama rozhodnout, které by si měla vybrat. "Možná dám na to, jak budou vypadat u vás na videu," krčila rameny. Zkuste i vy Veronice pomoct s výběrem a hlasujte, která róba jí nejvíc sluší.

Které šaty si má Veronika obléknout?
Světlé
20,2 %
Černé s průsvitnými rukávy
70 %
Černé s jedním rukávem
9,8 %
Celkem hlasovalo 1416 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám