Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Také blondýnka Veronika Stýblová se vyrazila ohřát do exotiky. Nová zpěvačka kapely Verona tentokrát s manželem odletěla do oblíbeného Mexika. Sice jednu noc strávili v tak trochu panelákovém Cancúnu, cílem ale nebyl.

Pár na líbánky zamířil do nádherného letoviska Tulum, které leží hned u ruin jednoho z mála zachovalých mayských přístavů. Pobyt si velice pochvaluje, obdivuje místní přírodu a samozřejmě i pochoutky, které mexická kuchyně nabízí. Věnuje se sice hlavně odpočinku, ale pár výletů už také s manželem Honzou absolvovali.

Jak můžete vidět na jedné z fotografií, vypravili se například do cenotes, což jsou jeskyně s osvěžujícími podzemními jezírky. Nejen že jsou chladivé a v parnu velmi příjemné, ale podle pověstí také posvátné. Kdo se v nich vykoupe, smyje tím ze sebe všechny dosavadní hříchy. A může tedy asi s čistým štítem začít hřešit nanovo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám