Hlavní obsah
Článek

Představitel Bobbyho z kultovního Dallasu Patrick Duffy (69) se v prosinci v USA poprvé objevil v sitcomu Americká manželka. Bílé vlasy sepnul do culíku, jak je nosí v poslední době i v běžném životě. S dlouhými kudrnami bychom Duffyho nepoznali, kdyby ho ovšem neprozradil jeho legendární úsměv, ze kterého se svého času podlamovala kolena miliónům žen.

Ve vánočním speciálu si herec střihnul roli otce postavy Katie. Prozatím není známo, jestli se tato postava objeví i v dalších dílech oblíbeného sitcomu. Diváci však z Duffyho byli nadšení.

Patrickovi ostatně seriálové role nejsou cizí. Proslavil se v nejdelším seriálu v historii americké televize a Bobbyho mu dodnes nikdo neodpáral. Do Dallasu se pak spolu s několika kolegy vrátil v roce 2012. Nové díly se soustředily na novou generaci Ewingů, po třech sériích byl však seriál zastaven kvůli nízké sledovanosti.

Kromě Dallasu si Duffy zahrál v nespočtu televizních filmů a srdce diváků si znovu získal v 90. letech v seriálu Krok za krokem. V roli Franka jakožto taťky početné rodinky ukázal, že nejen šarm, ale ani humor mu nejsou cizí. Vzhledem k tomu, že je Duffy stále herecky aktivní, bylo by hezké ho opět vídat na obrazovkách pravidelně. Seriálové role mu totiž velmi svědčí.

Reklama

Další články

Načítám