Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O druhém svátku vánočním měla Dáda Patrasová (67) autonehodu, a navíc podle policie nejela střízlivá, nadýchala 2,5 promile. Naštěstí to odnesly jenom vozy a nikomu se nic nestalo. Patrasová později uvedla, že co se alkoholu týče, jednalo se prý pouze o „zbytkáč“ z předchozího dne. Opilá by prý totiž za volant nesedla.

„Já jsem žádný alkohol nepila, den předtím jsme pili alkohol u dcery Aničky a to je celý. Bylo to víno,“ uvedla pro TV Nova. Ukázalo se však, že si Patrasová nejspíš trochu popletla dny. U dcery totiž den předtím vůbec nebyla.

„Na Štědrý den jsme u ní byli všichni. V pět hodin jsme šli každý k sobě. Od té doby jsem se s ní neviděla, nebyla jsem doma,“ svěřila zpěvaččina dcera Anička (28) Blesku. Svou matku tedy ve výpovědi příliš nepodržela. Kde a s kým tedy Dáda na Boží hod popíjela, že ještě druhý den nadýchala 2,5 promile, je záhadou. Na jednu skleničku to nevypadá...

Reklama

Další články

Načítám