Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V tento čas se to vánočními singly jenom hemží. Jedním takovým je i nová písnička Petra Baťka (46), který je bratrem seriálového herce Pavla Baťka (43), známého například z Ordinace v růžové zahradě.

K singlu Podívej, jak je krásná rovnou vytvořil i tematický videoklip, který natáčel na vánočních trzích. „Videoklip k písničce vznikal na vánočních trzích v Plzni za provozu. Naše stříbrné líčení vzbudilo trochu rozruch, ale to nám nevadilo a byl to trochu i cíl,” říká herec, který působí v Národním divadle.

Kvůli velkému pracovnímu vytížení herci na „vedlejšák“ muzikanta moc času nezbývá, proto je moc rád, že tato vánoční novinka spatřila světlo světa. „Klip je o setkání dvou zbloudilých duší. Samozřejmě romantika, ale i životní prožitek hrají svou roli. Momentálně jsem dost časově vytížený, ale jsem rád, že se nám i přesto podařilo tuhle novinku dát ven. A ještě více mě těší, že Český rozhlas Dvojka zařadil písničku do své hitparády Česká dvanáctka,” prozradil Petr Batěk.

Reklama

Další články

Načítám