Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První česká topmodelka Pavlína Pořízková (46) přijela po šesti letech opět do Prahy. Kráska žije s manželem Rickem Ocaskem v Americe a do své rodné země jezdí pouze podporovat charitativní projekty. Tentokrát pro Terezu Maxovou, se kterou už spolupracovala na projektu pro nadaci Petry Němcové.

Pavlína je mezi celebritami výjimkou, neboť nikdy nestřídala muže. "S manželem jsem spolu už dvacet sedm let. Klape nám to, protože na našem vztahu stále pracujeme. Rodina je naše priorita," řekla Super.cz Pořízková.

Modelingu už se věnuje jen výjimečně. "Teď hlavně píšu, přispívám i do našich největších novin Huntington Post. A pracuju na nové knížce," vyprávěla autorka několika knih pro děti. "Bude to trochu autobiografie, ale paměti rozhodně ne. Na to si ještě připadám mladá," míní.

Pavlína má ve svých letech fantastickou postavu, kterou předvedla v šatech s opravdu hlubokým dekoltem a bez podprsenky. "Po čtyřicítce jsem najednou začala přibírat, i když jsem jedla to samé, co dříve. Teď, abych se mohla pořádně najíst, musím opravdu hodně cvičit. Skoro denně chodím do fitka, miluju zumbu a pilates," svěřila. "Kdybych se tady mohla svléknout, ukázala bych vám, jak mám fantasticky vypracované břicho," smála se.

Modelka má dvě děti. Pyšně vyprávěla o třináctiletém synovi. "Hraje na housle, miluje hudbu Dvořáka a Smetany a je velmi hrdý na to, že je z poloviny Čech," uvedla. Do Prahy si ale rodinu nevzala, protože děti chodí do školy. "Navíc jsem tady opravdu jen na dva dny," mávla rukou.

Do svého rodiště se už téměř nevrací. "Když umřela babička, která mě vychovala, tak mě to sem tolik netáhne. Hodně mých příbuzných se navíc přestěhovalo do Ameriky," dodala Pavlína. Ta žije mimo Česko už od svých devíti let, přesto češtinu s roztomilým moravským přízvukem nezapomněla.

Od tří let ji vychovávala babička, její rodiče totiž emigrovali a dceru dostávali ze země přes Červený kříž dlouhých šest let. Poté žila rodina ve Švédsku a Pavlínu ve čtrnácti objevili pro modeling. Natočila i šestnáct celovečerních filmů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám