Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen s krátkou zastávkou doma v Olomouci vyrazil stříbrný muž roku Jakub Kochta, který se v mezinárodní soutěži krásy Mr. Supranational dostal mezi TOP 20, z Polska přímo do Prahy. Křtil se kalendář desítky největších fešáků České republiky, kde nesměl chybět.

"Hodně lidí říká, že to byl velký úspěch, ale osobně jsem chtěl být v TOP 10. Ale není to o tom, jak se umístíte, ale co bude potom," míní Kuba, který by chtěl prorazit jako model v zahraničí. Konkrétně v Miláně. No, vzhledem k tomu, jakou přezdívku na mezinárodní soutěži dostal, by mohl mít velké šance. "Říkali mi Brad Pitt. Nevím, jestli se mu opravdu tolik podobám, ale určitě to byla lichotka, už proto, že je to můj oblíbený herec," svěřil.

Pro jistotu si ale nechává otevřená zadní vrátka a nemá v úmyslu skončit se svojí profesí trenéra ve fitku v Olomouci. "Jsem rád, že mi klienti neodešli za tu dobu, co jsem byl na Mr. Supranational, asi vědí, co je kvalita. A zatím je to pro mě na prvním místě. Jak to bude dál, uvidíme," uzavřel Kochta.

Je Jakub Kochta českým Bradem Pittem?
Ano, jsou si podobní
63,6 %
Ne, podobu tam nevidím
23,7 %
Jakub je ještě větší fešák než Brad
12,7 %
Celkem hlasovalo 439 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám