Hlavní obsah
Článek

Známou houslistku Markétu Muzikářovou jsme potkali naposledy ve čtvrtek na párty, kam si vzala hodně odvážné šaty. Využila toho, že zhubla, aby mohla předvést ploché bříško a útlý pas. Nehubla cíleně, prý se necítila moc dobře, ale žertovala, že každé hubnutí ženu potěší. V jejím případě za ně ovšem mohly závažné zdravotní problémy.

Markéta zkolabovala po sobotním koncertu, který měla v rámci vánočního turné se smyčcovým triem Inflagranti v Brně. "Záchranka, kapačky, zánět žlučovodu a náběh na slinivku," vypočítala krátkou SMS problémy, které ji postihly.  "Měla jsem strašné bolesti v břiše. Kapačku a antibiotika mám už 24 hodin, tak to pomalu odchází. Nemohla jsem vůbec chodit, mám špatné jaterní testy," pokračovala.

Víc než svoje zdraví ovšem řešila koncerty, které má ještě kapela mít. "Ten v Liberci za mě snad odehraje kolegyně, ale myslela jsem, že bych nadopovaná mohla odehrát aspoň Hybernii, která je zítra. Ale při ranní vizitě mi řekli, že musím na operaci už dnes nebo zítra," ozvala se nám ještě po vizitě.  "Žlučník mám venku už tři roky, teď mám ucpané žlučovody, musí se prošťouchnout takovou trubicí," vysvětlila.

Markétu letos pronásledují samé špatné zprávy. Na začátku roku zemřela babička, maminka jejího muže, pak byl její malý syn těžce opařený a musel na transplantaci kůže. Do třetice je na tom zdravotně hodně špatně ona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám