Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtyřiadvacetiletá Catriona Elisa Gray je novou nejkrásnější dívkou vesmíru, v konkurenci 94 dívek z celého světa se stala v noci z neděle na pondělí v thajském Bangkoku Miss Universe 2018. Podívejte se, čím krásná 178 centimetrů vysoká Filipínka, která je držitelkou magisterského titulu v hudební teorii, zabodovala.

Ukázala dokonalé tělíčko, ale také fantastickou angličtinu. Není divu. Catriona je podle informací Super.cz napůl Američanka, její otec z USA pochází. I proto se opět mluví o politice. I to jí jistě v soutěži, kterou pořádají Američané, navíc letos poprvé v asijské zemi - Thajsku, pomohlo.

Česká Miss 2018 Lea Šteflíčková se do užšího výběru nedostala. Přesto odlétá nadšená "Já jsem si to užila moc. Byly to velmi náročné tři týdny, ale mám zážitky, na které budu vzpomínat celý život. Bohužel to nevyšlo, ale pro reprezentaci naší země jsem udělala maximum," řekla Super.cz Lea.

Vítězku čekala. "I ona sama tušila, že má velkou šanci. Poslední týden nám to, myslím, bylo jasné všem. Ten přístup k ní byl jiný než k ostatním dívkám, měla mnohem více focení, jiný program. Za sebe ale musím říct, že je velmi krásná," dodala Šteflíčková.

Líbí se vám vítězka Miss Universe 2018?
Ano, vítězství si zasloužila
67,8 %
Ne, není nejkrásnější
25,5 %
Není důležité zvítězit, ale zúčastnit se
6,7 %
Celkem hlasovalo 1176 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám