Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vendula Pizingerová (52) prozradila, jaké šaty obleče na galavečer Kapky naděje 22. prosince. Po letech udělá změnu a šaty jí připravuje módní návrhář Osmany Laffita. Budou zelené a opět velmi sexy.

"Jsem moc šťastná, že budu mít krásné šaty od Osmanyho. Budou zelené s kytičkama, nemám se prý bát, tak se nebojím. Sexy budou, ale vzhledem k tomu, že teď nemám čas na cvičení, tak jsem Osmanyho poprosila, aby mi udělal rukávek, aby nic neplandalo," řekla Super.cz Vendula.

Ta má prosinec velmi nabitý. Objevila se na představení galavečeru MMA X Fight Nights, protože zápasníci a organizátoři její nadaci dlouhodobě podporují.

"Máme akci s MMA nazvanou Boj na dřeň. Bojovníci MMA a také Marpo a Rytmus budou motivovat fanoušky, aby se stejně jako oni zaregistrovali jako dárci kostní dřeně. Velmi si toho vážím a děkuji jim za to. Je to pro každého člověka velké rozhodnutí, ale můžeme tím zachránit život," dodala Vendula.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám