Hlavní obsah
Článek

Česká Miss 2018 Lea Šteflíčková (25) už skoro tří týdny bojuje v Thajsku o titul nejkrásnější dívky vesmíru. Minimum spánku a hodně náročný program. Lea se spánkovým deficitem bojuje, ale jde si za svým snem. V noci z neděle na pondělí se rozhodne, která z dívek z 95 zemí světa, se stane novou Miss Universe.

"Válčila jsem s tím od začátku, protože nejsem zrovna ranní ptáče. Ale když víte, že musíte každé ráno hodně brzy vstát, připravit se, namalovat, udělat vlasy, nasadit řasy a být třeba v sedm hodin na značkách a fungovat, nic jiného vám nezbývá. Máme den do finále, takže je to se spánkem ještě náročnější, ale snažím se odpočívat, jak to jen jde," řekla Super.cz Lea.

V Thajsku navštívila královský palác, krásky přijal také thajský premiér, prohlédly si Bangkok a byly na výletě na privátní jachtě na nedalekém ostrově. "Můj největší zážitek je ten, že můžu být tady a reprezentovat Českou republiku na světové soutěži. Na tyhle krásné tři týdny budu vzpomínat do konce života. Nemůžu ani slovy vyjádřit, jak se tady o nás krásné starají, snaží se pro nás udělat první poslední," usmívá se.

Za sebou už má Preliminary show, což je vlastně malé finále, kde se porota už rozhoduje o Top 25 a také případné vítězce.

"Měla jsem z toho trochu strach. Protože jsem věděla, že tam bude porota, budou tam lidi. Poprvé navíc obří jeviště. Ale jakmile jsem vstoupila na podium, měla jsem v sobě tolik adrenalinu a užívala si to na sto procent. Ten moment je nezapomenutelný, ale na finále bude ještě větší," vysvětluje Lea.

O tom, která z dívek se stane novou Miss Universe, se rozhodne v noci z neděle na pondělí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám