Hlavní obsah
Článek

Očekávaný zápas v boxu Marpo (39) versus Rytmus (47) se blíží. Už 27. prosince se utkají v ringu. Přípravy jsou v plném proudu. Zatímco Marpo má za sebou bohatou boxerskou kariéru, Patrik Rytmus Vrbovský je začátečníkem, přestože rok tvrdě trénuje. Očekává se tak, že Marpo si s ním rychle poradí.

"Nikdy to není takhle snadný. Uvidíme, nechme se překvapit. Taktiku máme, je otázka, jestli ji dodržím. Protože když zazní gong, tak mně většinou přepne v hlavě. Tak uvidíme, jak to dám," řekl Super.cz Marpo.

Že by je vedení X Fight Night nabádalo, aby vydrželi kvůli divákům několik kol bez K.O., se prý nestalo. "Nikdo mi nikdy nemůže říkat, co mám dělat. Šetřit ho nebudu," usmívá se.

Marpo trénuje dvoufázově, snaží se každý den. Vánoční dárky proto nakupuje přes internet. "Ježíšek chodí zásilkovou službou, tak to zatím řeším takhle," vysvětluje.

"Jednou nebo dvakrát denně se snažím trénovat. Makám, jak nejvíc můžu. Ale mám další věci, na které se musím soustředit. Hlavně děti, nechci aby mi bylo jednou čtyřicet a řekl jsem si, že jsem vyhrál pár zápasů, vyprodal O2 arenu a děti mi pak vyčetly, že jsem na ně kašlal. To fakt nechci," říká důrazně.

V O2 areně mu bude držet palce jeho partnerka, zpěvačka Lenny (30). "Věřím, že mě určitě přijde podpořit," dodal.

Reklama

Další články

Načítám