Hlavní obsah
Článek

S raperkou Nicki Minaj (41) je to letos jako na houpačce. S albem Queen sklidila velký úspěch, ale její konstantní hádky snad s každým v šoubyznysu fanoušky pomalu přestávají bavit. Korunu tomu nasadila, když potvrdila vztah s kriminálníkem Kennethem Pettym.

S Pettym Nicki chodila už na střední škole. Oba pocházejí z newyorského Queensu. Petty byl zatčen celkem dvanáctkrát. Jeho nejznámějším záznamem je znásilnění z roku 1995, kdy mu bylo teprve 16 let. Dívka, kterou měl znásilnit, byla jeho vrstevnice a přítelkyně. Podle policejních záznamů ji také ohrožoval nožem. Byl odsouzen k 18-54 měsícům vězení a dodnes je registrovaný jako sexuální delikvent.

Odsouzen byl mimo jiné také za vraždu, při střelbě, které se účastnil v roce 2002, zemřel muž jménem Lamont Robinson. Petty byl odsouzen na 10 let a ve vězení si odseděl 7. S jeho kriminální minulostí není divu, že se fanoušci o Nicki začali strachovat a zahrnuli její sociální sítě nenávistnými komentáři.

Nicki, která už týden oslavuje narozeniny a zahlcuje svůj Instagram podivnými snímky a videy, se však své nové/staré lásky zastala. „Stalo se to před dávnou dobou a byla to jeho přítelkyně, nikdo z vás nemůže řídit můj život,“ napsala v komentářích jako by to byla nějaká omluva a dodala, že si každý zaslouží druhou šanci. Podle portálu TMZ by se Nicki za Pettyho dokonce ráda provdala. Pokud je to tak, přejeme raperce upřímně hodně štěstí, nejspíš ho bude potřebovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám