Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Teprve sedmnáctiletý mladíček Justin Bieber (30) se nedávno nechal slyšet, že by byl rád poměrně brzy otcem. Jeho slova nejspíš vzala za své jedna z jeho fanynek, která nyní prohlašuje, že má s populárním zpěvákem dítě. Dokonce jej prý požene na testy otcovství. Co na to asi řekne jeho o dva roky starší přítelkyně Selena Gomez, s níž zpěvák randí už více než půl roku?

K početí potomka s dvacetiletou Kaliforňankou Mariah Yeater prý došlo v zákulisí po koncertě v době, kdy bylo Bieberovi teprve 16 let. Mladá žena nyní po zpěvákovi žádá testy otcovství a dokonce proti němu podala žalobu. Soudní dokumenty se dostaly i do redakce magazínu Star. Yeater prý požaduje, aby Bieber poskytl jejich dítěti dostatečnou podporu.

Novopečená matka tvrdí, že k sexu s Bieberem došlo vloni 25. října po koncertě v losangeleském Staples Center, kdy jí bylo 19 a jemu 16 let. Žaloba by se však mohla obrátit proti ní, jelikož podle kalifornského zákonu byl Bieber v době údajného početí nezletilý, čímž by se mohla Mariah Yeater provinit ze znásilnění nezletilé osoby.

Reklama

Další články

Načítám