Hlavní obsah
Článek

Je dcerou modelky Jerry Hall (62) a rockera Micka Jaggera (75). I tak se ale Georgia May Jagger (26) snaží proslavit sama. A docela se jí to daří, na poli modelingu sklízí jeden úspěch za druhým a fanouškům se vryla do paměti především mezerou mezi zuby. Na předávání cen za módu The British Fashion Awards 2018 dokonce vyrazila s růžovou hlavou, a rozhodně ji nikdo nepřehlédl.

Akce se účastnila i modelčina slavná matka a sestra Elizabeth (34), se kterými však Georgia na červeném koberci nepózovala. Mick Jagger má s Jerry Hall celkem čtyři děti, kromě dcer ještě syny Jamese (32) a Gabriela (22). Na kupu sourozenců je Georgia zvyklá, její otec má celkem osm dětí s pěti různými ženami.

Její matka Jerry se v roce 2016 provdala za mediálního magnáta Ruperta Murdocha, který má sám šest dětí. O sourozence tedy mladá modelka opravdu nemá nouzi. Georgia v současné době podle všeho s nikým nerandí a zaměřuje se pouze na kariéru. Spolupracuje s předními módními značkami a v loňském roce se dokonce umístila mezi deseti nejlépe placenými modelkami Británie.

Reklama

Další články

Načítám