Hlavní obsah
Článek

Na slavnostním uvedení novinky Pašerák podpořily legendárního Clinta Eastwooda (88) všechny jeho děti. Dnes už jde samozřejmě o dospělé osoby, jimž je v rozmezí 22 až 65 let.

V Los Angeles vznikla unikátní fotka, na níž společně zapózovali sourozenci, kteří mají společného otce a téměř každý z nich jinou matku. Nejznámějším potomkem Eastwooda je syn Scott, který se v Hollywoodu také prosadil jako herec. Nejvíce pozornosti však na sebe strhla Laurie, která se na veřejnosti po boku slavného otce objevila poprvé. Dosud totiž nebyla „oficiální“ členkou této rodiny.

I když je nositelkou příjmení Eastwood, až nyní její sestra Morgan veřejně potvrdila rodinnou příslušnost. „Taková vzácnost vidět osm sourozenců Eastwoodových v jedné místnosti,“ napsala ke společné fotce na sociální síti. „Myslím si, že všech osm se nás spolu ještě neobjevilo, tady jsme!“ přidala se sestra Alison.

Clint Eastwood si potomky pořídil se šesti různými ženami. Během manželství s Maggie Johnson se dočkal Alison (46) a Kyla (50), druhá žena Dina Eastwood mu porodila dceru Morgan (22). Hollywoodský herec má dále Scotta (32) a Kathryn (30) s Jackelyn Reeves, Kimber (54) s Roxanne Tunis a Francescu (25) s Frances Fisher. Laurii (65) zplodil během aférky v době, kdy byl zasnoubený se svou první ženou.

Premiéra Pašeráka byla doslova rodinnou sešlostí Eastwoodových. Nechyběla ani Clintova první manželka Maggie Johnson, která zapózovala s dcerou Alison, jejím manželem Stacym a jejich dcerou Gracelyn, která je režisérovou vnučkou. Clint se pochlubil také svou současnou partnerkou, jíž je o 33 let mladší Christina Sandera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám