Hlavní obsah
Článek

Společnou fotku těchto dvou mužů asi čekal jen málokdo. Herec Jason Momoa (39), který se již brzy objeví v kinech v roli Aquamana, a rocker Lenny Kravitz (54) zapózovali na společném snímku, a dokonce si pořídili stejné prsteny ve tvaru lebek. Úplně jako by byli nejlepší kamarádi. Přitom to není přátelství, co by je spojovalo, ale žena, která se pro oba muže stala osudovou.

Lisa Bonet (51) byla manželkou Lennyho Kravitze od roku 1987 do 1993 a mají spolu dceru Zoe (30), která vypadá spíš jako Lisina sestra než dcera. V loňském roce se pak Bonet provdala za Momou, se kterým má dceru Lolu (11) a syna Nakaa (9). Kdo by však hádal, že mezi Momoou a Kravitzem bude panovat zášť, hluboce se mýlí. Byl to právě Kravitz, který Momoovi věnoval prsten s lebkou a přišel ho podpořit do pořadu Saturday Night Live. Mají spolu totiž docela dobrý vztah.

Kravitz s Bonet se sice rozvedli, ale zůstali přáteli, a tak pro známého rockera není problém přátelit se i s jejím novým manželem. Momoa a Bonet se potkali v roce 2005 díky společnému příteli. Několikrát se spekulovalo, že se vzali, sňatek však přišel až v loňském roce. Momoa se proslavil především jako Khal Drogo v populárním seriálu Hra o trůny. Kromě toho ztvárnil hlavní postavu v seriálu Frontier z produkce Netflixu a nyní ho můžeme vidět ve zmiňovaném Aquamanovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám