Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to žádné ořezávátko a nikdy asi nebude patřit mezi vyložené hubeňoury. Doby, kdy váha Ezdráše „Ezyho” Hýbla (37) přesahovala sto deset kilogramů, už je ale naštěstí minulostí. Před čtyřmi lety zpěvák ze Zábřehu zhubl dvacet kilo. Nyní se chystá zbavit další dvacítky.

„Tehdy jsem měl sto šestnáct kilo a zhubl jsem na devadesát sedm. Tahle výzva jede dál, chtěl bych se dostat na mnohem nižší váhu. Doufám, že se mi povede devadesát čtyři kilo,” říká Ezy.

K hubnutí má velmi dobrou motivaci. Do Štědrého dne se musí dostat na vyřčenou váhu, jinak přijde o pěknou sumu peněz. „S mým trenérem Vláďou Pajičem to děláme pro neziskovou organizaci Crosspoint Olomouc, která v rámci naší i své cesty vybere peníze a koupí se stroj pro zjištění vzácné nemoci dýchacích cest pro Fakultní nemocnici Olomouc,” vysvětluje Ezy svůj projekt.

„Je pravda, že je to pro mě velká motivace. Když nezhubnu, náklady za trenéra, podpůrné prostředky a vše se cvičením spojené bych věnoval ve prospěch nadace. Ale když se mi podaří zhubnout, tak máme jinou cestu, jak nadaci přispět,” říká sympatický hudebník.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám