Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Měřit 183 centimetrů a sehnat správně dlouhé a dobře padnoucí šaty? To je výzva! S výškou pravidelně bojuje i Ireland Baldwin (28), která svůj poslední mač zaznamenala a selfíčkem od zrcadla pobavila fanoušky.

Ireland se vyfotila, jak zkouší modré šaty, které byly v jejím podání rozhodně víc mini, než jejich návrhář zamýšlel. „Když měříte přes 183 centimetrů a každé přiléhavé šaty jsou jen tričkem s dlouhými rukávy, které zakryje tak akorát ženské partie,“ napsala. A opravdu. Aby si v nich mohla vyrazit, potřebovala by navíc dobrých patnáct dvacet čísel.

Kapitolou samou o sobě je pak pro ženy s rozhledem najít partnera, který by ideálně nebyl o hlavu menší. A Ireland ho podle zahraničních médií našla. Poslední tři měsíce prý chodí s muzikantem a modelem Coreym Harperem. Ten dle údajů na stránkách modelingové agentury, která ho zastupuje, měří krásných 191 centimetrů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám