Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Opět na místě činu. Dvojnásobná mistryně Evropy ve sportovním aerobiku Olga Šípková se přišla po dvou letech podívat na taneční parket StarDance. K hvězdám taneční soutěže patřila v roce 2016. Přestože bylo již od prvního tance jasné, že patří k nejlepším, vypadla již ve třetím kole.

Právě dobrá fyzička a pohybové nadání přispělo k tomu, že ji a Marka Dědíka (41) diváci tehdy nepustili dál a raději posílali hlasy méně zkušenějším tanečníkům. Olga ale na StarDance nezanevřela, s Markem stále vystupuje a přišla podpořit letošní soutěžící. Doprovod jí dělala její dcera Adélka (14), ze které za dva roky vyrostla krásná slečna.

Při pohledu na Olgu a její dceru byla řada hostů opravdu paf. Adélka po mamince podědila stejné oči, úsměv a také barvu vlasů a opravdu vypadá, jako by jí z oka vypadla. Uvidíme, zda se vrhne na stejnou kariéru jako její maminka, nebo půjde úplně jiným směrem.

Reklama

Další články

Načítám