Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Zcela nezadržitelně se blíží konec roku a s tím i doba dárků. Darujte to nejlepší, darujte pohodlí, komfort, darujte zdraví – darujte boxerky Moira. Kdybychom byli všichni stejní, vyráběla by Moira jeden druh, ale protože jsme každý jiný, s rozdílnými pocity a potřebami, možnost výběru je veliká. Boxerky Moira řeší tyto problémy zcela nekompromisně, váček je pletařsky tvarován, je dostatečně pevný a zcela stabilizuje tuto část těla v potřebné poloze. Všechny varianty boxerek jsou ideální pro jízdu autem a cestování obecně, pro běžné denní nošení a pro všechny druhy sportů. Darujte to nejlepší.

Boxerky pro zdraví a pohodlí

Foto: Moira
Více

Foto: Moira

Komerční sdělení

Sedavé zaměstnání, dlouhé cesty dopravními prostředky a některé druhy sportů, zejména při změnách venkovních teplot, mají za následek záněty močových cest a nemoci prostaty. Boxerky Moira nejsou zdravotní pomůckou, která dokáže zcela zabránit zmíněným problémům. Dokážou však snížit rozdíly nepříznivých teplot.

Boxerky pro náročné

Foto: Moira
Více

Foto: Moira

Komerční sdělení

Zdánlivě hutná pletenina váčku je tvořena plyšovou smyčkou, která dokáže udržet celý prostor v optimální teplotě. Současně má i významnou hygienickou funkci, kdy dokáže případnou vlhkost zadržet v konstrukci pleteniny, aniž by studila. Nepřehřívá se! Umí však vytvořit mikroklima, které eliminuje rozdíly teplot.

Komfort pro letní dny

Foto: Moira
Více

Foto: Moira

Komerční sdělení

Velkou roli při tvorbě tohoto typu spodního prádla hraje volba materiálu a konstrukce pleteniny. Vlákno Moira v kombinaci s elastanem, nebo polyesterem zaručují měkkou elasticitu a přiléhavost. Zcela eliminují zvýšenou potivost prostředí, nedochází tak k „lepivosti pokožky“.

Vlna pro ženy

Foto: Moira
Více

Foto: Moira

Komerční sdělení

Kombinace vláken Moira a nejjemnější Merino vlny 16,5 mikronu je použita i na spodní kalhotky pro ženy. Prodloužený střih nohaviček oceníte v právě přicházející zimě.

Vlna také pro muže

Foto: Moira
Více

Foto: Moira

Komerční sdělení

Pro zvýšenou tepelnou bilanci je vlákno Moira kombinováno s nejjemnějsí vlnou Merino 16,5 mikronu. Výrobek je určen do chladného počasí pro veškeré sportovní i pracovní aktivity, včetně dlouhodobého pobytu v přírodě.

Další články

Načítám