Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na představení nového kalendáře Pirelli 2019 v Miláně se objevila i řada celebrit. Jednou z nich byla i baletka Misty Copeland (36), která se stala inspirací fotografovi Albertu Watsonovi a zvěčnil ji i v kalendáři.

Misty to na slavnostní akci opravdu slušelo, ovšem vysoký rozparek se jí trochu nevyplatil. Díky němu totiž ukázala nejen svalnaté nohy, ale také kalhotky tělové barvy. Toho si Misty nejspíš ani nevšimla a vesele se bavila po boku fotografa Watsona.

Watson do kalendáře nafotil čtyři vášnivé ženy, které jsou odhodlané splnit si své cíle. Mezi nimi jsou herečka Julia Garner, modelka Gigi Hadid, francouzská modelka a herečka Laetitia Casta a již zmiňovaná Misty.

Copeland odhodlání rozhodně nechybí. Přestože se baletu začala věnovat až ve 13 letech, patří ke špičce ve svém oboru. Tančí pro společnost American Ballet Theatre, která je jednou ze tří nejlepších společností v USA. Vystupuje nejen na Broadwayi, v roce 2015 se objevila v žebříčku magazínu Time 100 nejvlivnějších lidí planety. Jako tanečnice odjela také turné se zpěvákem Princem a nyní ji můžeme vidět v kinech ve filmu Louskáček a čtyři říše.

Reklama

Další články

Načítám