Hlavní obsah
Článek

Slovo modelka v titulku není nadsázka. Dnes osmadvacetiletá Nikki Baker z Ohia v USA v roce 2009 odpověděla na poptávku po plus size modelce a focení, které následovalo, jí změnilo život. Především v osobní rovině. Dopomohlo jí k tomu, aby své tělo začala mít ráda.

Dlouho tomu tak nebylo. Nikki byla terčem šikany ze strany svých vrstevníků, i posměšků od známých i cizích lidí. Celý život prý byla tlustá, řekla. Postupem let se sice vůči výsměchu obrnila, zlom ale nastal až se zmíněnou nabídkou. Dnes se cítí natolik sebevědomá, že do světa pouští své fotky v prádle a veřejně mluví i o svém milostném životě. Velmi otevřeně, dodejme.

Například uvedla, že preferuje randit se štíhlými muži, neboť s muži její velikosti by si mohla dopřát jen omezené množství zábavy. Její aktuální partner Brandon prý miluje její hebké tělo a milostný život popisuje jako „výbušný“. „Můžu říct, že (Nikki) miluje své tělo a má velké sebevědomí. To a její obarvené vlasy a smysl pro módu mě na ní zaujaly nejvíc,“ uvedl Brandon.

Reklama

Další články

Načítám